Már tegnap és ma is jeleztem, hogy a kapcsolat játék közben megszakad folyamatosan. Ahogy látom még mindig fennáll a hiba, most is több partit emiatt veszítettem el. Kérem, intézkedésüket a hiba kijavítása iránt. Köszönettel
hiba bejelentése
Posted in
Technical
hiba bejelentése
Már tegnap és ma is jeleztem, hogy a kapcsolat játék közben megszakad folyamatosan. Ahogy látom még mindig fennáll a hiba, most is több partit emiatt veszítettem el. Kérem, intézkedésüket a hiba kijavítása iránt. Köszönettel
Jó estét, A Felderítő! Sajnálom, hogy ilyen problémákat tapasztalsz. Érdemes lehet ellenőrizni az internetkapcsolatot, újraindítani az útválasztót, vagy ha van rá lehetőség, vezetékes kapcsolatra váltani a stabilabb élmény érdekében. Az is hasznos lehet, ha felveszed a kapcsolatot az internetszolgáltatóddal, hogy ellenőrizzék a kapcsolatot. Remélem, hogy ezek a tippek segítenek. Üdvözlettel, John
Ez a téma már többször felmerült, és ugyanazokra a kérdésekre korábban is választ kaptál. A fórum célja nem az, hogy ugyanazt a problémát ismételten új bejegyzésekkel terheljük. Kérlek, a jövőben a meglévő témákhoz írj hozzá, ne nyiss újabb és újabb bejegyzéseket ugyanarról.