FlyOrDie.com
« Back to All Topics
sakk
Posted in 
General
sakk
Posted in 
General
sakk
Sziasztok.Azt vettem észre a sakkban, hogy ha az ellenfél nem lép és lejár az ideje akkor a kapcsolat megszakad, és mindíg úgy, hogy én vesztek emiatt.Ez olyan mintha direkt csinálnák egyes "sporttársak".Ha a rendszer hibája nagyon szomorú,hogy vissza élnek vele.Úgy tünik mintha néhány ellenfél manipulálni tudná az órát is-például 2x20 perces játékidővel (40perc) 3meccs=120 perc (2óra)valójában 2óra30percig tart, pedig a játékidőt ki sem játszuk teljesen! Ehhez hasonló problémát más is felvetett. Ha valaki tud megoldást intézkedjen.      
A hozzászólás első felében leírtakat én nem tapasztaltam.
Az idővel való manipulációra nem tudok mit szólni, lehet, hogy hozzáértő emberek ezt meg tudják oldani. Egyébként nekem személy szerint jobb lenne a 2 x 30 perc vagy akár hosszabb játékidő, emelhetné a játék színvonalát. Vagy módot adna csalásra valamilyen program segítségével. Állítólag vannak csalók. (Fritz) Ha ez nekik sikerélmény ad ?!! 
Eredeti szándékom az lett volna, hogy támogatókat keressek a FISCHER - Sakk (az alapsorona tisztek véletlenszerű sorrendben vannak)bevezetéséhez.
Üdv.
Nem lehetne pl. választhatóvá tenni a sakkfigurák képét. Jobb lenne olyan, amit talán első ránézésre is fel lehetne ismerni, mert ez borzalmas. Nem tudom ki volt a designere, de tragikus a végeredmény. Átláthatatlan, nem lehet teljesen csak a játékra koncentrálni
Üdvözletem! Tegnap egy nálam magasabb értékszámú ellenfelem volt. Mint a nyárfalevél úgy reszkettem, jól akartam teljesíteni. Azt gondolom számomra kedvező, bár még nem feltétlen nyerő állás alakult ki, mire megszakadt a kapcsolat és ebből én is vesztesként kerültem ki. De ilyen esetben az ellenfél miért lesz nyerő?? Bizonyíték nélkül nem akarom ellenfelem vádolni...
Languages
English
angielski
azərbaycan
azerbejdżański
bosanski
bośniacki
čeština
czeski
Cymraeg
walijski
dansk