FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Reklám miatt veszitek!
Posted in 
General
Reklám miatt veszitek!
Posted in 
General
Reklám miatt veszitek!
Egyes reklámok annyira lelassitják a gépet, hogy letellik az időm, igy a játékot is elveszitem. Pedig nyerésre állok :(
Lehet ezzel csinálni valamit? Nektek is lelassul, vagy a hiba az én készülékemben van? Javasoljatok valami megoldást légyszi! Köszi mindenkinek
Fizess elő,ez a legjobb megoldás :D
jah:D amugy minden nem előfizetőnek ez a problémája. de engem nem zavar ;)
Én is mindig reklám miatt veszítek :D
Megszállt az ihlet. Rájöttem mi is történik itt.
A reklámok az tulajdonképpen progik. Az előfizetők előfizetnek hogy ne legyen reklám. De tulajdonképpen azért fizetnek, hogy legyen progijuk. A progi meg a reklám. Vagyis van a progi+reklám. Tehát progi álcázva van reklám formájában. És akkor ezért kapnak ki a nem előfizetők...

Jaj nem jó. MOst jutott eszembe, hogy a vesztés az nem csak az előfizusok ellen történik:(...be kár. Pedig olyan jó kis teoriát alkottam itt 2 perc alatt, hogy már büszke voltam magamra. Na de jobb ha megyek játszani:D
látom LocIka te is kezdesz boom szintjére süllyedni.Először kitalálsz valami érthetetlenséget aztán lenyomsz 2 entert,hogy jajj bocs ez hülyeség...Igaz annyi ész nincsen hogy egyszerűen bezárd a topicot.Szerintem neked feltünési viszketettséged van:)
Csatlakozom ,ki előttem szót emelt!!! :D
Sokáig engem sem zavart, de most a zenei aláfestésemet is lassitja és igy élvezhetetlen. Ha már kikapok, legalább a zene legyen jó :)
Ha előfizetek, akkor a férjem is az én nevemmel fog játszani. Ezen pedig már egyszer összekaptunk, azért van külön nevünk. Mindkettőre pedig nem fogok fizetni. Tűrök egy darabig, aztán keresek másik játékot. ;)
Boom szintjére soha nem fogok lesüjjedni.
És az egész azért küldtem, mert ha már beírtam akkor ne vesszen kárba:D...
Amúgy csak a hangulatom miatt jönnek néha a hülyeségek. És ez is csak a tegnap történt :p :)
A reklámokra visszatérve, újra lett rakva a win-om és most nekem is teli van reklámmal. És ami zavar az, hogy amikor írok és betölt egy új reklámot, akkor abba hagya az irást, akkor meg megint oda kell kattintsak. És ez azért idegesítő, számomra:)
Szerintem se fogsz "lesüjjedni" :D
Kitalálnak mindent itt a FOD-on hogy a pénz jöjjön. "Élvezhető játék INGYEN!!!", inkább így kéne: "Reklámokkal teli játék INGYEN!!!"

De én már belenyugodtam, anno amikor backgammon-oztam 400-ra simán felvittem, és egy óra alatt utána 10X fagytam le. Szóval tök8, ha előfizetsz akkor is fagysz, hidd el nem a reklámok miatt van. Ha nagyvárosban laksz (mint én pl) minimum 20-30 ezer ember van fent az interneten. Úgy megterheli ez a hálozatot, hogy 1-2 tizedmásodperc (!) is elég, és le is fagytál. Szvsz tehát nem a reklámokon múlik...
Esetleg másik férjet is.Sorry.Kedves Kapormag!
Inkább a játékról mondok le, de a férjemről nem! :)
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk